Брза достава на најразлични пратки во вашиот град.

Зошто BLINK?
 • Зелено Скопје

  Придонесуваме за почисто и зелено Скопје.

 • Рекреирај и заработи

  Oвозможува да рекреирате и да заработувате.

 • Здрави навики

  Го промовира здравиот начин на живот

 • Велосипед

  Пријател на вашиот велосипед.

 • Ентузијазам

  Сите победуваат со користењето на BLINK

Наскоро можност да ја пробате нашата апликација

Апликацијата после вашата регистрација ви дава можност истата да ја користите како лице кое има потреба од достава или пак курир кој ќе врши достава.

Бидете и вие дел од BLINK тимот.

BLINK

Направете нешто за да го направите вашиот град почист.

Поддржано од